Sunday, February 19, 2012

Bring On The Sauce, Green Pepper

Rikligt med grönpeppar
aromatisk rosmarin
fyllig fransk grädde

En ljuvlig variant av grönpepparsås

Ingredienser: smör, schalottenlök, rött vin/matlagningsvin, buljong, rosmarin, grönpeppar, soja, grädde, konjak & havssalt
Konjaksflamberad tournedos med duchessepotatis, fylld ugnsbakad tomat & grönpepparsås

Koka potatis, pressa i potatispress, blanda i smör, äggula & havssalt

Fyll en spritspåse med mosblandningen, forma potatistoppar & grädda i 200-gradig ugn tills dess att de spritsade potatistopparna fått färg

Dela & gröp ur tomat, fyll med en blandning av ströbröd, vitlök, rosmarin, grönpeppar, havssalt & grädde

Grädda i ugn tillsammans med duchessepotatisen
En vegetarisk biff med rosmarin & grönpeppar för den som önskar